Αν δείτε την Penelope Cruz σε μια εκδήλωση, το πιθανότερο είναι ότι φοράει Chanel. Έτσι, σε πρόσφατη εμφάνισή της ενώπιον του Τύπου στο Παρίσι για τη νέα της ταινία, L’immensità, το ντύσιμό της απαιτούσε ένα από τα χαρακτηριστικά αξεσουάρ του οίκου: έναν μαύρο φιόγκο για τα μαλλιά της. Η Penelope Cruz φόρεσε τον φιόγκο ως κορδέλα για να oλοκληρώσει το ογκώδες χτένισμά της, το οποίο είχε έναν αναμφισβήτητα ρετρό αέρα, με ένα εντυπωσιακό eyeliner αντάξιο των γυναικών της δεκαετίας του ’50, αρκετά χοντρό, με τονισμένα φρύδια και πολύ μακριές βλεφαρίδες.

Getty Images

Ο φιόγκος πρόσθεσε μια παιχνιδιάρικη τελική πινελιά στο εξαιρετικά κοντό μαύρο μπουκλέ τουίντ μίνι φόρεμά της, αν και, χωρίς αμφιβολία, ήταν τα  μεταλλικά κουμπιά στο επάνω μέρος που επιβεβαίωσαν ότι ήταν όντως μια πολύ γαλλική εμφάνιση.

a Getty Images

Η Cruz φορούσε κι άλλα αξεσουάρ που ξεχώρισαν, όπως κρυστάλλινα σκουλαρίκια διακοσμημένα με το διπλό C του οίκου και μια στρογγυλή τσάντα από Chanel ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι κλασικές γόβες αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι δεν υπάρχει πιο κομψό στυλ παπουτσιού.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below