H Αriana Grande δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για τις πριγκίπισσες της Disney, έτσι η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί Grammy 2020, έμοιαζε με μια σύγχρονη έκδοση της Σταχτοπούτας. Ήταν άλλωστε υποψήφια για πέντε βραβεία, και ποιος θα ήταν καλύτερος τρόπος για να κάνει ένα statement στη σκηνή , από ότι με ένα πολυτελές τούλινο φόρεμα από τον Giambattista Valli;

Getty Images

Από τo μπούστο μέχρι την ογκώδη φούστα και τα ψηλά γάντια, η εμφάνιση της Grande σίγουρα ήταν εμπνευσμένη από τα βασικά χαρακτηριστικά του look της Σταχοπούτας- αν και με μικρές παραλλαγές.

Αντί να επιλέξει γαλάζιο μετάξι για το φόρεμά της εκείνη επέλεξε τούλι σε γκρι χρώμα. Αντικατέστησε επίσης τα γυάλινα γοβάκια με ένα ζευγάρι Christian Louboutin. Ήταν μια ενημερωμένη έκδοση ενός κλασικού στυλ – το οποίο σαφώς δεν κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα.

 

Getty Images

Σε λιγότερο από μία ώρα, η Grande άλλαξε για να φορέσει ένα άλλο γκρίζο look το οποίο περιελάμβανε μια ογκώδη φούστα και ένα crop-top. Η νεραϊδονονά της (a.k.a η στυλίστριά της Law Roach), πρέπει να δούλεψε αρκετές υπερωρίες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below