Η βραβευμένη με Emmy ενδυματολόγος Ellen Mirojnick κρύβεται πίσω από τα 7.500 περίπου κοστούμια που είδαμε στην πρώτη σεζόν του Bridgerton αλλά στο βιογραφικό της μετρά πολλές ακόμα σπουδαίες συνεργασίες. Μοιράστηκε μερικές από αυτές μιλώντας στο Marie Claire με αφορμή την συμμετοχή της στο 3ο Athens Fashion Film Festival όπου έχει το ρόλο της προέδρου της κριτικής επιτροπής αλλά θα είναι και ομιλήτρια στο στο Design in film. του

Συντονίσου το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 19:30 για να παρακολουθήσεις την ενδυματολόγο της αγαπημένης σου σειράς που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε προετοιμασίες για τη δεύτερη σεζόν της. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2021.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen Mirojnick (@byellenm)

Μπορείς να παρακολουθήσεις την ομιλία της καθώς και όλες τις ομιλίες του AFFF μέσα από το επίσημο κανάλι του στο YouTube. Επίσημη καλεσμένη της σημερινής μέρας, 2ης κατά σειρά του φεστιβάλ, ήταν η Lucy Yeomans.

( Sarah Cresswell)

Η επιτυχημένη editor γυναικείων περιοδικών και ιδρύτρια του παιχνιδιού Drest, λίγες ώρες πριν από την ομιλία της στο στο 3ο Athens Fashion Film Festival μίλησε αποκλειστικά στο Marie Claire. “Ο κόσμος της μόδας, των περιοδικών, ο κόσμος όπου κατοικούμε είναι όμορφος. Γνωρίζουμε σχεδιαστές, φοβερές προσωπικότητες, μοντέλα, φωτογράφους, δημιουργικούς ανθρώπους. Σκέφτηκα πόσο θαυμάσιο θα ήταν να μπορούσαμε να δώσουμε στον καθένα αυτό το μικρό κουτάκι με τις μπογιές μας, αυτό που έχουμε στη διάθεσή μας εμείς, και να δούμε τι θα μπορούσαν να κάνουν με αυτό. Να έχουν πρόσβαση στον κόσμο μας”, είπε ανάμεσα σε άλλα.

Στο Marie Claire μίλησε και η καλλιτεχνική διευθύντρια του AFFF, Νικόλ Αλεξανδροπούλου που συμμετείχε στο πρώτο digital talk στην χθεσινή πρεμιέρα του Φεστιβάλ. “Τα γυναικεία κινήματα, διαχρονικά, αντιτάσσονταν στα πρότυπα που αναπαρήγαγε η μόδα. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, παρατηρούμε μια αλλαγή στη στάση των σχεδιαστών, κάτι που αποτυπώνεται – κατά συνέπεια – και στην πλειοψηφία των fashion films και δη, αυτών που επιλέγουμε να προβάλλουμε στο AFFF.  Πρόκειται για ταινίες που ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη. Με ζητήματα, δηλαδή, καίρια”, μας είπε.

Μπορείς να δεις αναλυτικά το πρόγραμμα και τις ομιλίες για τις υπόλοιπες ημέρες του AFFF ΕΔΩ

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below