Σίγουρα παρακολουθείτε τις τάσεις της μόδας. Άρα σίγουρα γνωρίζετε ότι το off-the-shoulder look ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα ευρήματα των σχεδιαστών, με τα ασύμμετρα top και φορέματα να πρωταγωνιστούν στις πασαρέλες και τα καταστήματα.

Γνωρίζατε όμως ότι οι fashionistas αυτού του κόσμου θεωρούν σαν μεγάλο απόκτημα μόνο ένα μανίκι με την υπογραφή που τους ενδιαφέρει; Το μανίκι αυτό το βρίσκουν στο Net-a-Porter και δίνουν μάλιστα γι’ αυτό 1,100 λίρες!

Καλά διαβάσατε, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά: το συγκεκριμένο μανίκι Saint Laurent είναι φτιαγμένο από αυθεντικό δέρμα και μεταξωτό σιφόν, είναι κεντημένο περίτεχνα και προσφέρεται σε μαύρο και ασημί ριγέ pattern με μία δερμάτινη «πειρατική» λωρίδα να το κρατάει στη θέση του.

Εμφανίστηκε πρώτη φορά στην ανοιξιάτικη πασαρέλα του 2017 και στο σόου του Saint Laurent που ήταν εμπνευσμένο από τα  ‘80s και φοριέται ιδανικά με παντελόνι και μονόχρωμη μπλούζα, όπως προτείνει το διάσημο site.

Φυσικά ο γαλλικός οίκος δεν προσφέρει γενικά τις δημιουργίες του σε χαμηλές τιμές, αλλά σε κάθε περίπτωση στην ίδια τιμή μπορεί κανείς να αγοράσει δύο ολόκληρα πουλόβερ από μοχέρ ή μία από τις διάσημες τσάντες του με το μονόγραμμα.

Αλλά ποιος λάτρης της ντίσκο θα προτιμούσε μία τσάντα από ένα λαμπερό glam piece;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below