Φτιαγμένα στην Ελλάδα, με premium υφάσματα και χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση, η νέα συλλογή FlyManoloFly έρχεται να συνεχίσει το πρωτότυπο ταξίδι του 4ου Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλή -κατά κόσμο “Manolo”, στον κόσμο της μόδας.

«Εξαρχής το αντιμετώπισα επαγγελματικά. Σαν μια παράλληλη δραστηριότητα στην οποία βγάζω κάποια πιο κρυμμένα κομμάτια του εαυτού μου», λέει ο Manolo σε ρόλο νέου επιχειρηματία και συμπληρώνει. «Την πρώτη μου συλλογή την αγκάλιασε ο κόσμος, πήγε απροσδόκητα καλά και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μου έστελναν μηνύματα πόσο τους άρεσαν ή που μπορούσαν να τα βρουν και πραγματικά πήρα δύναμη να συνεχίσω».

Τα καινούργια σχέδια της συλλογής essentials ακολουθούν σχεδιαστικά το στυλ της προηγούμενης κολεξιόν, και δοκιμάζουν νέα χρώματα όπως το forest green, maroon, honey yellow, dark grey και off white.

«Ta essentials είναι τα ρούχα που θέλω να φοράω κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ, να νιώθω άνετος και σύγχρονος…ενώ παράλληλα δουλεύω και κάτι ακόμα, μια προσθήκη στη φετινή μου συλλογή, λίγο διαφορετική που πιστεύω θα συζητηθεί!», συμπληρώνει ο νεαρός αθλητής, παραμένοντας προσηλωμένος τόσο στους αθλητικούς όσο και στους πιο καλλιτεχνικούς του στόχους.

Δείτε τη συλλογή στο: flymanolofly.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below