Ο Jean-Pierre Khazem και η Misi Park είναι ένα καλλιτεχνικό δίδυμο που δημιουργεί περίπλοκες χειροποίητες μάσκες, τις οποίες φωτογραφίζουν σε μοντέλα, για να δημιουργήσουν μια σειρά συναρπαστικών και ελαφρώς σουρεαλιστικών εικόνων.
Πράγμα που δεν λέει τίποτα για το παράλληλό τους έργο, έναν κόσμο μόδας σε μινιατούρα, στον οποίο πρωταγωνιστεί ένα μικροσκοπικό λευκό κουνέλι που ονομάζεται Mizi και είναι φτιαγμένο από ρητίνη και πορσελάνη. Η Mizi προέκυψε καταλάθος ενώ οι Khazem και Park εργάζονταν σε έναν “γαλαξία φανταστικών χαρακτήρων”, στη συνέχεια της έδωσαν όνομα και σύντομα έγινε η σταρ του σόου τους. “Έχει γίνει ήδη μέρος της ζωής μας”, λέει το ζευγάρι ενθουσιασμένο.

Ο Khazem και η Park έχουν ξεκινήσει πρόσφατα την απόλυτη περιπέτεια Bonjour Mizi! -τη δημοσίευση ενός παιδικού βιβλίου σχετικά με τα ταξίδια της. Ωστόσο, το βιβλίο δεν είναι μόνο για παιδιά. “Τα παιδικά βιβλία είναι για παιδιά και ενήλικες εξίσου”, εξηγούν. “Είμαστε όλοι παιδιά, και αν μπορούμε να ικανοποιήσουμε τους μικρούς μας φίλους μπορούμε να απευθυνθούμε σε όλους”.

Μια μετακίνηση στο λογαριασμό του μικροσκοπικού κουνελιού στο Instagram είναι διασκεδαστική αλλά και γοητευτική.

Οι περιπέτειές της περιλαμβάνουν red carpet εκδηλώσεις, διακοπές με ιστιοπλοϊκό και αγώνες τένις, για να μην αναφέρουμε τις φωτογραφίσεις της για εξώφυλλλα περιοδικών.

Είναι εξαιρετικά καλοντυμένη και στην γκαρνταρόμπα της έχει Balenciaga shoppers και Céline totes, μεταξύ άλλων πολυπόθητων αντικειμένων.

“Δημιουργούμε ρούχα για τη Mizi, μερικές φορές χρησιμοποιώντας ρούχα και αξεσουάρ σχεδιαστών, ” εξηγούν οι Khazem και Park. “Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below