Με αφορμή την ανάδυση των τάσεων της δεκαετίας του 2000, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε αυτό το άρθρο σε μια εμφάνιση που σημάδεψε τους λάτρεις της μόδας και που εξακολουθεί να εμπνέει.

Υπάρχουν αδιαμφισβήτητα καλές στιγμές πολλών celebrities όσον αφορά το στυλ και την μόδα, υπάρχουν όμως και αυτές οι εμφανίσεις που μένουν αποτυπωμένες στο μυαλό μας, ακόμη και αν τις είδαμε μόνο μία φορά ξεφυλλίζοντας το αγαπημένο μας περιοδικό ή κάνοντας zapping στην τηλεόραση, προκαλώντας μας να τις αναπαραστήσουμε στο σπίτι.

Η αλήθεια είναι πως ο κατάλογος των cool outfits της Chloë Sevigny είναι τόσο μεγάλος που ενδέχεται να υπερβαίνει και την τεράστια καριέρα της στο χώρο της υποκριτικής, κάτι το οποίο μας απομακρύνει από οποιαδήποτε είδους έκπληξη όσον αφορά τη συμπερίληψή της σε αυτό το άρθρο. Το εμπριμέ μεταξωτό μίντι φόρεμα που φόρεσε στις Χρυσές σφαίρες το 2000, σε συνδυασμό με τα κατακόκκινα της χείλη αποτελεί μια από τις  πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις, αφού με ευγένεια και κομψότητα, απέδειξε πως δεν χρειάζεται υπερβολή για να επιτευχθεί η τελειότητα και η διαχρονικότητα σε ένα σύνολο.

GETTY IMAGES

Αν δεν υπήρχε το βαθύ ντεκολτέ η εμφάνιση της Chloë θα μπορούσε να συγκριθεί ακόμη και με φόρεμα γραφείου της Diane von Furstenberg. Το σχέδιο αποτελεί μια μοντέρνα εκδοχή του συνηθισμένου πουά, ενώ η αέρινη εφαρμογή του προσδίδει θυληκότητα στην ήδη εντυπωσιακή της σιλουέτα. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με λαμπερά διαμαντένια σκουλαρίκια, χρυσά βραχιόλια και σατέν, μυτερές γόβες.

GETTY IMAGES

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below