Η Florence Pugh δεν είναι μόνο απίστευτα ταλαντούχα, με πολλές ταινίες υψηλού προφίλ στο ενεργητικό της, αλλά είναι επίσης μια εκπληκτική μούσα του στυλ που δεν φοβάται να πει (ή να φορέσει) αυτό που θέλει.

Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας, τον Ιούλιο, η Florence βγήκε στην Εβδομάδα Μόδας φορώντας ένα πολύ διάφανο ροζ φόρεμα Valentino (φυσικά, ήταν καταπληκτική). Την επόμενη κιόλας μέρα, έβαλε στη θέση τους τους body shamers που βρήκαν την ευκαιρία να επικρίνουν τις υποτιθέμενες “ατέλειές” της. Τώρα, η 26χρονη επέστρεψε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και λάνσαρε άλλο ένα επικό “free the nipple” λουκ.

Η Florence εμφανίστηκε στη γαλλική πρωτεύουσα φορώντας ένα διάφανο σετ αποτελούμενο από ένα διάφανο μακρυμάνικο crop top σε συνδυασμό με μια ασορτί μάξι φούστα. Το Valentino σύνολο ήταν κεντημένο με χάντρες με πούλιες που τραβούσαν το φως, κάνοντας το βραδινό λουκ ακόμα πιο εντυπωσιακό. Στη συνέχεια, η Pugh ολοκλήρωσε το look με μεταλλιζέ strappy πέδιλα και μια λευκή δερμάτινη τσάντα.

Getty Images

Το αστραφτερό look ήρθε αφού η Pugh παρακολούθησε το σόου του Pierpaolo Piccioli άνοιξη/καλοκαίρι 2023 φορώντας ένα πολύ διαφορετικό σύνολο. Η ηθοποιός έκανε μια εμφάνιση με αισθητική της δεκαετίας του 1960 η οποία περιελάμβανε ένα μίνι φόρεμα με ζιβάγκο και ροζ μοτίβο αλυσίδας και μια λευκή κάπα από μαλλί και κασμίρ από πάνω. Φυσικά, οι λευκές γόβες Tan-go του οίκου ολοκλήρωσαν το σύνολο, δίνοντάς του μια μοντέρνα αίσθηση.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below