Με το συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο της μόδας, υπάρχουν μόνο μερικές σταρ που έχουν διατηρήσει την εικόνα του style icon μέσα από τα σκαμπανεβάσματα των τάσεων. Όταν σκεφτόμαστε τι ήταν αυτό που έκανε αυτές τις γυναίκες να ξεχωρίζουν, είναι ότι η κάθε μία ξεχωριστά διέθετε μια μοναδική προοπτική η οποία καθόρισε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο στην ιστορία της μόδας. Μια τέτοια trendsetter είναι και η Carolyn Bessette-Kennedy, της οποίας το 90’s στυλ κατάφερε να παντρέψει το κλασικό και το μοντέρνο με έναν εντελώς ιδιαίτερο τρόπο. Ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων για τον Calvin Klein και σύζυγος του John F. Kennedy Jr., η Bessette-Kennedy βοήθησε να αναδείξει τόσο τον εκλεπτυσμένο μινιμαλισμό όσο και το high-low ντύσιμο.

Η Bessette-Kennedy βοήθησε να καθοριστεί το Νεουορκέζικο στυλ, τόσο κατά τη διάρκεια της εποχής της όσο και τώρα. Στην πραγματικότητα, πολλές από τις εμφανίσεις της θα λειτουργούσαν εξίσου καλά για το καλοκαίρι του 2020, όπως όταν τα φόρεσε αρχικά, δεκαετίες πριν.

Η Bessette-Kennedy χρησιμοποιούσε απλές σιλουέτες και κομμάτια εμπνευσμένα από την ανδρική γκαρνταρόμπα ως βάση για τις εμφανίσεις της. Για να φορέσεις ένα blazer αυτή την εποχή του χρόνου, πρέπει να προσέξεις την εφαρμογή και το υλικό. Για ελαφριά επιλογή, αναζήτησε μια χαλαρή εφαρμογή από λινό με ένα απλό φανελάκι από μέσα. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με μια μπαντάνα στα μαλλιά, και ένα ζευγάρι 90s οβάλ γυαλιά ηλίου. Πρόσθεσε μια σύγχρονη πινελιά σε αυτό το κλασσικό look με ένα ζευγάρι thong sandals που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στυλ για τη σεζόν.

 

 

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below