Η Lila Moss -η 17χρονη κόρη της Kate Moss– αργά, αλλά σταθερά κάνει μεγάλες κινήσεις στο μόντελινγκ. Έχοντας ήδη πρωταγωνιστήσει σε μια μεγάλη εκστρατεία ομορφιάς για την Marc Jacobs Beauty, η πρώτη καμπάνια μόδας της είναι με την Miu Miu, κι έκανε το ντεμπούτο της αυτή την εβδομάδα.

Σε styling από την Katie Grand και μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Juergen Teller, η Moss ποζάρει ως μοντέρνα αμαζόνα και ως μια απίστευτα καλοντυμένη οπαδός του ιπποδρόμου για τη νέα διαφημιστική καμπάνια του γαλλικού οίκου, η οποία επέστρεψε στο location όπου πραγματοποιήθηκε και η επίδειξη Cruise 2020: τον Ιππόδρομο του Bois de Boulogne d’Auteuil στο Παρίσι.

Οι ιπποδρομίες ενέπνευσαν τη Miuccia Prada για να δημιουργήσει τη δική της εκδοχή όλων όσων θα φορούσαν οι επισκέπτες εκδηλώσεων όπως το Royal Ascot ή το Kentucky Derby, δημιουργώντας μια συλλογή με εντυπωσιακά καπέλα, εμπριμέ φορέματα και πλούσια cardigans σε συνδυασμό με ψηλόμεσα σορτς.

Παράλληλα με την Moss στην ίδια καμπάνια συμμετέχουν και μερικά άλλα γνωστά πρόσωπα, όπως η Sarah Snyder και η Adut Akech, οι οποίες  είχαν περπατήσει και στην πασάρελα για το show της συλλογής.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below