Η Bella Hadid περνάει τις ημέρες της καραντίνας στη φάρμα της μητέρας της Yolanda Hadid στην Πενσυλβάνια, μαζί με την αδερφή της Gigi και τον φίλο της Zayn Malik. Λαμβάνοντας υπόψη την τοποθεσία, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το μοντέλο απέκτησε ένα καινούριο χόμπι: την κηπουρική.

Χθες, η Hadid δημοσίευσε μερικές νέες φωτογραφίες της ίδιας και της μητέρας της στο Instagram γράφοντας «Επιτέλους μεταφυτεύσαμε τα 1500 μωρά λεβάντας». Και ως Hadid, έπρεπε φυσικά να μετατρέψει την υπαίθρια δραστηριότητα σε μια στιγμή μόδας.

Χωρίς να φοβάτε να λερωθεί, η Bella φορούσε ένα φούτερ με καμουφλάζ μοτίβο. Το συνδύασε με μαύρ τζιν, μπότες και ένα καπέλο του μπέιζμπολ. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο μετέτρεψε την αυλή της location φωτογράφισης: νωρίτερα αυτό το μήνα, έκανε μια βόλτα στη φύση και ανέβηκε σε ένα δέντρο με ένα παντελόνι ζωγραφισμένo στο χέρι από την Juliet Johnstone. Επίσης όταν δεν είναι έξω, φωτογραφίζει νέες καμπάνιες μόδας εξ ολοκλήρου μέσω του FaceTime, και μέσα από το σπίτι της. Γιατί όταν είσαι supermodel oι stylish στιγμές δεν σταματούν ποτέ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below