Η Blake Lively διανύει την τρίτη εγκυμοσύνη της οπότε είναι λογικό να επιλέγει άνετα παπούτσια για το περπάτημα. Για την πιο πρόσφατη έξοδό της μάλιστα επέλεξε ένα κλασικό ζευγάρι sneakers: τα adidas Superstar.

Οι δημόσιες εμφανίσεις της ηθοποιού ήταν αρκετά περιορισμένες φέτος ενώ τα νέα της εγκυμοσύνης της τα ανακοίνωσε μόλις τον περασμένο μήνα σε μια red carpet εκδήλωση. Έκτοτε έχει εμφανιστεί ελάχιστες φορές και συνήθως για οικογενειακές κοντινές βόλτες μαζι με τον Ryan Reynolds και τα παιδιά τους. Για αυτές τις λιγοστές εμφανίσεις όμως επιλέγει πάντα τα αξιόπιστα adidas της.

Τα ροζ- χρυσά Superstar είναι βασικό κομμάτι στην γκαρνταρόμπα εγκυμοσύνης της και μόλις εμφανίστηκαν για ακόμα μια φορά στα Instagram Stories του συζύγου της.

@vancityreynolds

Το γεγονός ότι η Λάιβλι εξακολουθεί να έχει εμμονή με τα old school adidas είναι η απόδειξη του ότι εξακολουθούν να είναι cool και σίγουρα δεν χρειάζεται να είστε έγκυος για να κάνετε αυτά τα κλασικά trainers βασικό κομμάτι της καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below