Οταν πρόκειται για στυλ, η τραγουδίστρια Camila Cabello ξέρει πώς να σε μαγνητίσει και η εντυπωσιακή συλλογή  D’Lites σίγουρα προσφέρεται γι’ αυτό το σκοπό. Εντοπίζοντάς τα σε όλες  τις πασαρέλες ανά την υφήλιο, η σειρά παπουτσιών D’Lites της Skechers είναι η πηγή έμπνευσης για την τεράστια τάση των chunky sneakers!

Η Camila λατρεύει τα φωτεινά χρώματα και τα αέρινα υφάσματα που είναι εμπνευσμένα από τις κουβανέζικες ρίζες της – και τα ασπρόμαυρα Skechers D’Lites συμπληρώνουν τέλεια το χαρακτηριστικό της στυλ με μια δόση αντίθεσης.

Εύκολα να συνδυαστούν με οποιoδήποτε outfit, αυτά τα stylish sneakers προσφέρουν επίσης άνεση, καθιστώντας αυτή τη δημοφιλή συλλογή απαραίτητη για πολλές εναλλαγές στυλ, από cool νυχτερινές εμφανίσεις, σε casual απογευματινά ντυσίματα.

“Η άνεση είναι πάρα πολύ σημαντική για μένα, γιατί μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές να δυσκολευτώ στη σκηνή λόγω του ότι φόρεσα άβολα ψηλοτάκουνα και να ανησυχώ ότι ανα πάσα στιγμή μπορεί να πέσω.  Το να είστε άνετες είναι εξαιρετικά σημαντικό γιατί σας επιτρέπει να μην αγχώνεστε για τίποτα άλλο, μπορείτε να είστε ο εαυτό σας και να διασκεδάζετε”λέει η Camilla.

Ποιό είναι το μυστικό του φρέσκου, νεανικού στυλ της και από που εμπνέεται;

 “Tο στυλ μου εξαρτάται από τη διάθεσή μου. Μερικές φορές αισθάνομαι ότι θέλω να είμαι άνετη με μια αθλητική φόρμα. Αλλες φορές νιώθω ότι θέλω να φορέσω σκουλαρίκια και κάτι φωτεινό! Το σημαντικό είναι να εκφράζουμε τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας μέσα από αυτό που φοράμε κάθε ημέρα.

Θα τα βρείτε στο Eshop, www.skechers.gr, σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα και Κύπρο, στα Skechers Concept stores στην Γλυφάδα, Αγγέλου Μεταξά 25, Nέα Ερυθραία ( Ηρώων Πολυτεχνείου 4-6), στο Περιστέρι (Εθνικής Αντιστάσεως 69), και πολύ σύντομα στα αποκλειστικά καταστήματα SKECHERS στη Θεσσαλονίκη και στο Νicosia Mall στην Κύπρο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below