Προτού πραγματοποιήσει την πρώτη της επίδειξη μόδας μετά τo lockdown της πανδημίας του Covid-19, η Chanel ανακοινώνει τα σχέδιά της για μια δεύτερη εκδήλωση με τη συμμετοχή επισκεπτών. Ο γαλλικός οίκος σχεδιάζει να παρουσιάσει την ετήσια συλλογή του Métiers d’Art, την 1η Δεκεμβρίου στο Château de Chenonceau, γνωστό και ως ‘Château des Dames‘.

Παραδοσιακά μια περιοδεύουσα επίδειξη που έχει φτάσει σε προορισμούς όπως η Σαγκάη, η Ρώμη, το Εδιμβούργο, το Σάλτσμπουργκ και το Ντάλας, το τελευταίο show Métiers d’Art πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι τον περασμένο Δεκέμβριο μετά τον θάνατο του καλλιτεχνικού διευθυντή της Chanel, Karl Lagerfeld στις αρχές τoυ 2019.

Η Chanel αναμένεται να είναι ένας από τους πρώτους μεγάλους οίκους που θα επιστρέψουν στην πασαρέλα αυτό το φθινόπωρο, με το σόου της στο Grand Palais στις 6 Οκτωβρίου να είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία της εβδομάδας μόδας του Παρισιού, στην οποία θα παρουσιάσουν επίσης οίκοι όπως Dior, Louis Vuitton και Hermès καλωσορίζοντας τους επισκέπτες με κοινωνικά απομακρυσμένο τρόπο.

Από το 2002, η συλλογή Métiers d’art, μια Ready-to-Wear συλλογή μοναδική για τον οίκο CHANEL, αποδίδει φόρο τιμής στο εξαιρετικό savoir-faire των Maisons d’art και των βιοτεχνιών μόδας, που αποτελούν προνομιούχους συνεργάτες της CHANEL.

Συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα του οίκου και τη δεξιοτεχνία των καλλιτεχνών -που δημιουργούν τα κεντήματα, τα φτερά, τα κοσμήματα, τις πιέτες, τα παπούτσια, τα καπέλα και τα γάντια-, η συλλογή Métiers d’art της CHANEL συμβάλλει στην προώθηση της γαλλικής μόδας και πολυτέλειας σε όλο τον κόσμο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below