Oι μπαλαρίνες έκαναν μια σημαντική επιστροφή πριν από την επίσημη άφιξη του φθινοπώρου. Έτσι θεωρούνται όλο και περισσότερο η ιδανική επιλογή μεταξύ των εποχών και οι οίκοι μόδας τα ανακαλύπτουν ξανά, ξανά και ξανά, με μεταλλιζέ μοντέλα, αλλά κυρίως με σχέδια από πλέγμα και διχτυωτό ύφασμα που τους δίνουν μια πιο φρέσκια όψη.

Μπορεί να τα έχετε συναντήσει το διαφανές σχέδιο στο IG του δημοφιλούς brand Dear Frances ή να τα έχετε εντοπίσει στα πόδια διάσημων κοριτσιών όπως η Jennifer Lawrence, η Camille Charriere και η Elsa Hosk. Η Dakota Johnson εντοπίστηκε ακόμα πιο πρόσφατα με το δικό της ζευγάρι, ενισχύοντας το γεγονός ότι τα διάφανα φλατ είναι ξαφνικά η εμμονή των κοριτσιών που γνωρίζουν μόδα.

Η ηθοποιός έφτασε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Telluride, στο Κολοράντο, για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της ταινίας Daddio , της σκηνοθέτιδας και συγγραφέα Christy Hall, όπου θα μοιραστεί τα εύσημα με την Daisy Ridley και τον Sean Penn.

Getty Images for ABA

Από την πρώτη στιγμή, η πρωταγωνίστρια του 50 Shades of Grey καθήλωσε με ένα boho φόρεμα από την Chloé. Ωστόσο, για να συνεχίσει το κινηματογραφικό της ταξίδι έδειξε μια πιο casual πλευρά της φορώντας τις διχτυωτές μπαλαρίνες της.

Για να τα προσαρμόσει στο στυλ της, η Dakota Johnson τα συνδύασε με ένα ψηλόμεσο μπλε παντελόνι, ένα ροζ πουκάμισο που έδενε μπροστά και ένα κλασικό τζιν μπουφάν με πέτο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below