Η Dakota Johnson παρευρέθηκε χθες σε ένα photo call για την επερχόμενη ταινία της, «Madame Web», στο Λονδίνο. Για την περίσταση επέλεξε να φορέσει μια μαύρη φούστα από τη σειρά pre-fall 2024 τoυ ιταλικού οίκου Versace. Πρόσθεσε διαμαντένια κοσμήματα από την Jessica McCormack, καθώς και ένα ζευγάρι δερμάτινα mules από την Bottega Veneta.

Η ηθοποιός έκανε ακόμα μία μινιμαλιστική εμφάνιση ενώ προωθούσε το “Madame Web” στο “The Tonight Show” την περασμένη εβδομάδα, η οποία περιλάμβανε ένα μαύρο στράπλες μίνι φόρεμα από την Wardrobe NYC, διάφανο καλσόν, μαύρες σουέτ γόβες από τον Christian Louboutin, καθώς και ένα διαμαντένιο τσόκερ και διακοσμημένα χρυσά δαχτυλίδια—όλα σχεδιασμένα από την Belperron.

Η Johnson μίλησε στον οικοδεσπότη της εκπομπής για την πιο πρόσφατη viral στιγμή της, αφού το υποτιθέμενο 14ωρο πρόγραμμα ύπνου της ηθοποιού έγινε πρωτοσέλιδο στις αρχές αυτού του μήνα. «Δεν το είπα καν αυτό», είπε. «Είπα ότι θα μπορούσα εύκολα να κοιμηθώ 14 ώρες, αλλά δεν το απαιτώ… Έχω δουλειά».

Το «Madame Web» της Marvel κάνει το ντεμπούτο του στους κινηματογράφους τον επόμενο μήνα. Η Johnson υποδύεται την βασική ηρωίδα μαζί με ένα πρωταγωνιστικό καστ που περιλαμβάνει τους Sydney Sweeney, Emma Roberts, Adam Scott και Zosia Mamet. «Είναι ένας κόσμος υπερηρώων από γυναικεία προοπτική», είπε η Johnson.

SplashNews.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below