Tη Δευτέρα, η Coco Rocha δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο έτοιμη να ταξιδέψει, με μια λεζάντα που έγραφε: “Κανένας δεν είναι τόσο ενθουσιασμένος για την πτήση του προς το Παρίσι όσο η @ioniconran”, ταγκάροντας την κόρη της -Ioni James Conran , που εμφανιζόταν επίσης στην εικόνα.

Και τώρα ξέρουμε γιατί η Rocha και η μικρή της ήταν έτοιμες να ταξιδέψουν στο Παρίσι: Επρόκειτο και οι δύο να εμφανιστούν στην πασαρέλα της εβδομάδας μόδας της υψηλής ραπτικής στο Παρίσι για να κλείσουν το σόου του Jean Paul Gaultier.

info@imaxtree.com

Η Coco και η Ioni James Conran, περπάτησαν στην πασαρέλα χέρι-χέρι φορώντας ασορτί γαλάζια φορέματα με έναν ώμο, διακοσμημένα με μαύρες καρδιές, μαύρα μακριά γάντια, λευκά καλσόν και σπιράλ ponytail.

Κι εκεί που θα φανταζόταν κανείς ότι το θέαμα δεν θα μπορούσε να γίνει πιο αξιολάτρευτο, μαμά και κόρη άρχισαν να ποζάρουν στο runway.

info@imaxtree.com
info@imaxtree.com
info@imaxtree.com

Μόλις δυο χρονών, η μικρή Ioni αποδεικνύει ήδη ότι είναι επαγγελματίας στην πασαρέλα – και πόσα νήπια μπορούν να πουν ότι περπάτησαν σε μια επίδειξη μόδας στο Παρίσι; Φυσικά η Ioni το έχει κάνει ήδη και έχει μάλιστα και τον δικό της λογαριασμό στο Instagram με περισσότερους από 60.000 followers.

info@imaxtree.com
info@imaxtree.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below