Σίγουρα θα σου ακουστεί οικείο: φοράς ένα καλσόν, τη μίνι φούστα σου, κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και αμέσως ανακαλύπτεις έναν πόντο που έχει φύγει. Σαν να εμφανίζονται από το πουθενά, οι πόντοι είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορούν να σου συμβούν την ώρα που ντύνεσαι και ειδικά αν έχεις επενδύσει σε ένα πιο ακριβό καλσόν. Όμως τώρα η Dua Lipa αποδεικνύει ότι όλο αυτό δεν χρειάζεται να είναι τόσο αποδιοργανωτική εμπειρία.

Η 24χρονη τραγουδίστρια, η οποία προωθεί το νέο της single αυτή την περίοδο, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram στην οποία φοράει ένα σχισμένο καλσόν. “Αυτό είναι το τέταρτο καλσόν που φοράω με αυτό το φόρεμα”, έγραψε, αναφέροντας το δερμάτινο μίνι με τις κρυστάλλινες λεπτομέρειες που φορούσε από τη συλλογή Philosophy di Lorenzo Serafini για την άνοιξη του 2020. (Το καλσόν πρέπει να πιάστηκε σε ένα από αυτά τα studs).

 

Τα σκισμένα καλσόν είναι ένα grunge-chic στυλ που υιοθετήθηκε από προσωπικότηες όπως η Courtney Love και σχεδιαστές όπως ο Alexander Wang, έτσι η Lipa τόνισε παραπάνω τη αυτή σέξι αισθητική με μερικές σειρές από αλυσίδες στο λαιμό και ένα ζευγάρι λευκές γόβες Fenty.

Αυτή είναι η ομορφιά της μόδας άλλωστε: εάν λανσάρεις με αυτοπεποίθηση ένα στυλιστικό ατύχημα, μπορεί να θεωρηθεί κι επιλογή.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below