Η Elisabetta Franchi παρουσιάζει μια νέα σειρά αξεσουάρ που χαρακτηρίζεται από κομψή και θηλυκή σχεδίαση – το σήμα κατατεθέν του οίκου. Η νέα σειρά ονομάζεται Suite C και αποτελείται από 5 διαφορετικές τσάντες και μια ζώνη που αποπνέουν ένα ρομαντικό και κομψό στυλ. Μέσω αυτής της γραμμής αξεσουάρ, η Elisabetta Franchi επιθυμεί να ενώσει τις έννοιες ‘’θηλυκότητα’’ και ‘’κομψότητα’’
που διακρίνουν την αισθητική και τη φιλοσοφία των δημιουργιών της. Η παλέτα αντικατοπτρίζει τα χρώματα που συμβολίζουν το brand: μαύρο, βανίλια και ροζ- καφέ.

Οι τσάντες είναι διαθέσιμες σε πέντε διαφορετικά μεγέθη για κάθε στιγμή της ημέρας και μια ζώνη με λογότυπο. Ολόκληρη η σειρά είναι διακοσμημένη με χάλκινο χρυσό, επιμεταλλωμένες λεπτομέρειες και το λογότυπο της επωνυμίας που αποτελείται από πλεκτή μικρο-αλυσίδα συνδυασμένη με βελούδο νάπα effect, υλικό.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο Elisabetta Franchi shop-in-shop στο Eponymo Golden Hall, στα Eponymo stores και σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Παρακάτω όλα τα σχέδια της συλλογής:

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below