Ακόμη και αν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στα ύψη, υπάρχουν μερικά κορίτσια που πάντοτε καταφέρνουν να δείχνουν cool και χθες στη Νέα Υόρκη, η Emily Ratajkowski απέδειξε ότι είναι μία από αυτές.

Το μοντέλο-σούπερ σταρ φορούσε το τέλειο φόρεμα για το ζεστό καιρό. Το Realisation Par φόρεμά της ήταν καλυμμένο με μια έκρηξη ηλιοτρόπια ενώ με το ενσωματωμένο bustier, το δέσιμο ψηλά πίσω από το λαιμό και την κολακευτική σιλουέτα, το μίνι φόρεμά της ήταν αναμφισβήτητα σέξι.

 

Splash News

Το συνδύασε με τα λευκά sneakers από το δημοφιλές γαλλικό brand Veja και μια λαμπερή κίτρινη τσάντα από την  συνεργασία της με την The Kooples δίνοντας μια αίσθηση απογευματινής χαλαρότητας.

Κι ενώ για τις πιο formal εμφανίσεις της επιλέγει Victoria Beckham σακάκια ή Michael Kors φορέματα, η Ratajkowski αυτή τη φορά έκανε μια εκπληκτικά προσιτή προσέγγιση στο off-duty στυλ. Στην τιμή των 155 ευρώ, το φόρεμά της δεν λέγεται φθηνό αλλά είναι το είδος του φορέματος που χαρίζει αμέσως ανεπιτήδευτη κομψότητα σε μια εμφάνιση κάνοντάς το αυτομάτως μια καλή επένδυση. Γιατί ποιά δεν θέλει να δείχνει χαλαρή και άνετη κάτω από τον ήλιο;

Devon flowerpower dress, Realisation Par

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below