Ο οίκος Marchesa δεν θα παρουσιάσει στην εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη τις χειμερινές και ανοιξιάτικες κολεξιόν του το 2018. H εταιρία που συντηρούσε από κοινού με τον πρώην σύζυγο της Harvey Weinstein η Georgina Chapman και η Keren Craig, περνάει δύσκολες ώρες.

Αντ’αυτού η επίδειξη θα αντικατασταθεί από μία ψηφιακή παρουσίαση. Ένας εκπρόσωπος του οίκου δήλωσε επίσημα ότι «η Marchesa ανυπομονεί να παρουσιάσει τη συλλογή Fall ’18 σε εξελιγμένη μορφή αυτή τη σεζόν».

Η επίδειξη ωστόσο παραλίγο να πραγματοποιηθεί. Μια εταιρία παραγωγής, η Navia Vision είχε αναλάβει την προετοιμασία αλλά καθώς πλησίαζαν οι μέρες η Georgina Chapman άλλαξε γνώμη αφού σύμφωνα με πηγές είναι πολύ φοβισμένη για να την διεκπεραιώσει.

Η Chapman απέχει πολύ καιρό από το προσκήνιο από τότε που οι The New York Times δημοσίευσαν τα νέα σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση γυναικών από τον Weinstein. Στις 10 Οκτωβρίου, η Chapman ανακοίνωσε ότι χωρίζει με τον σύζυγό της. “Η καρδιά μου ραγίζει για όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί τεράστιο πόνο εξαιτίας αυτών των ασυγχώρητων ενεργειών. Έχω επιλέξει να αφήσω τον σύζυγό μου. Η φροντίδα των μικρών μου παιδιών είναι η προτεραιότητά μου και ζητώ από τα μέσα ενημέρωσης την προστασία της ιδιωτικής μου ζωής αυτή τη στιγμή “, είπε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below