Κατα τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Gwyneth Paltrow ανακοίνωσε ότι δημοπρατεί το φόρεμα που είχε φορέσει στα Όσκαρ το 2000 για να συγκεντρώσει κεφάλαια για τις προσπάθειες ανακούφισης από τον COVID-19. Η δημοπρασία είναι μέρος του All In Challenge, το οποίο παρέχει φαγητό σε όλους όσους έχουν ανάγκη. Μέσω του ιστότοπού του, ο οργανισμός πραγματοποιεί δημοπρασίες για τη συγκέντρωση χρημάτων για γεύματα μέσω των Meals on Wheels, No Kid Hungry, World Central Kitchen, Feeding America και America’s Food Fund. (Η Madonna, ο Justin Timberlake, η Ciara και ο Russell Wilson είναι μερικές ακόμα διασημότητες που συμμετέχουν στην προσπάθεια.)

Με μια ανακοίνωση που έγινε μέσω Instagram, η Paltrow περιέγραψε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να δημοπρατήσει αυτό το ιστορικό κομμάτι. «Είναι ένα χειροποίητο φόρεμα Calvin Klein», είπε σε ένα βίντεο. «Το φόρεσα στα Όσκαρ την επόμενη χρονιά από αυτήν που κέρδισα ” (το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο Shakespeare in Love). Και είναι στο στυλ της δεκαετίας του ’90, που έχει επιστρέψει στη μόδα τώρα. ”

Σε ένα άρθρο της στο Goop το 2013 ωστόσο, η ηθοποιός είχε παραδεχτεί ότι δεν πίστευε ότι το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν “κατάλληλο για Όσκαρ”, και ότι ο λόγος που το επέλεξε ήταν επειδή “ήθελε να εξαφανιστεί εκείνη τη χρονιά”. Παρά το γεγονός όμως ότι μετάνιωσε τη συγκεκριμένη στυλιστική επιλογή όμως, η Paltrow έχει δίκιο για το στυλ της δεκαετίας του ’90 ότι έχει επανέλθει δυναμικά στη μόδα.

Επιπλέον, εκτός από τη δωρεά του φορέματος σε έναν τυχερό πλειοδότη, η Paltrow υπόσχεται να το παραδώσει «συνοδευόμενο από ένα φλιτζάνι τσάι ή ένα ποτήρι κρασί». Η τρέχουσα προσφορά είναι ήδη στα 6.250 δολάρια με τη δημοπρασία να λήγει σε 12 ημέρες. Και  όπως όλα δείχνουν η τιμή θα ανέβει πολύ περισσότερο μέχρι τότε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below