Η Jennifer Aniston ξέρει πώς να προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυo, είτε αποκαλύπτοντας τα προϊόντα που επιλέγει για την περιποίηση του δέρματός της είτε συγκεντρώνοντας ένα εκατομμύριο followers στο Instagram σε μόλις πέντε ώρες και 16 λεπτά. Αλλά η πιο πρόσφατη αποκάλυψή της σχετικά με το αγαπημένο της brand εσωρούχων- κάνει τις προηγούμενες εξομολογήσεις της να υστερούν κατά πολύ σε σύγκριση.

Η Aniston έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στη Sandra Bullock για το περιοδικό Interview. Όταν η Bullock λοιπόν της ζήτησε για πλάκα να αποκαλύψει “τι φορούσε”, η ηθοποιός δεν δίστασε. Δήλωσε ότι φορούσε ένα τζιν Rag & Bone, ένα μπλουζάκι James Perse και ένα πουλόβερ Elder Statesman. Και εκεί που νομίζαμε ότι η Aniston είχε ολοκληρώσει την απάντησή της εκείνη πρόσθεσε και μια πικάντικη λεπτομέρεια λέγοντας ότι τα εσώρουχά της είναι από την Hanky ​​Panky.

Σλιπ Hanky Panky, attica

Kι ενώ δεν φανταζόμασταν ποτέ έναν κόσμο όπου όλοι ήξεραν ποιο είναι το αγαπημένο εσώρουχο της Aniston, δεν μπορούμε να πούμε και ότι η επιλογή της μας εξέπληξε. Τα εσώρουχα Hanky ​​Panky είναι τόσο καλά σχεδιασμένα που έχουν ανακυρηχθεί ως “Τα πιο άνετα string του κόσμου”.

View this post on Instagram

We'll take one in every color! #HankyPanky 🌈🌟

A post shared by Hanky Panky (@hankypankyltd) on

 

Φυσικά, η Aniston δεν είναι η μόνη που έχει εμμονή με τα Hanky ​​Panky. Μαζί με έναν μεγάλο κατάλογο από A-Listers – συμπεριλαμβανομένης της Rihanna, της Cameron Diaz, ακόμα και της Cher υπάρχει ένα τεράστιο και αφοσιωμένο κοινό το οποίο δεν τα αποχωρίζεται. Στην πραγματικότητα, ένα από τα Original Rise Thongs της Hanky ​​Panky πωλείται κάθε 10 δευτερόλεπτα σε όλο τον κόσμο χάρη στον εξαιρετικά άνετο σχεδιασμό του.

Το μόνο μειονέκτημα στην αποκάλυψη της Aniston ήταν το γεγονός ότι μας άφησε μια πληθώρα επακόλουθων ερωτήσεων. Το προτιμάει σε στυλ μπόξερ ή σλιπ; Αγαπημένο χρώμα; Δυστυχώς αυτές τις αποφάσεις θα πρέπει να τις κάνουμε η κάθε μια μόνη της.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below