Είναι σπάνιο για μια κομψή ηθοποιό και τον (αναμφισβήτητα) πιο κομψό ρόλο της να είναι ομόφωνα δημοφιλή. Για την Jennifer Aniston όμως, η οποία είναι γνωστή για την μίνιμαλ ’90s αισθητική της, με τα χρόνια ήταν δύσκολο να πει κανείς σε πιο σημείο τελείωνε η εμβληματική και δημοφιλής προσωπικότητα της Rachel Green και από που ξεκινούσε το δικό της κομψό προσωπικό στυλ.

Η signature φόρμουλα ενός χαλαρού τζιν και των βασικών κομματιών με μια vintage αίσθηση παρέμεινε όλα αυτά τα χρόνια διαχρονική και δημοφιλής. Η Aniston είναι πλέον 53 ετών και τα στοιχεία του προσωπικού της στυλ έχουν παραμείνει ίδια, αφού η αγαπημένη ηθοποιός δείχνει τόσο κομψή τώρα όσο έδειχνε και κατά τη διάρκεια της θητείας της στα “Φιλαράκια” πριν από 25 χρόνια. Μάλιστα το απέδειξε για ακόμα μια φορά χθες φεύγοντας απο το σετ της σειράς “The Morning Show” στην οποία πρωταγωνιστεί.

Φορούσε ένα ένα φαρδύ τζιν με μήκος έως τον αστράγαλο, Τ-shirt κι ένα ελαφρύ γκρίζο πλεκτό δεμένο στον ώμο. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με σουέτ μπότες με χοντρό τακούνι και γυαλιά οράσεως με μεταλλικό σκελετό.

Splash News

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below