Είτε πρόκειται για ένα γκρι ασύμμετρο τοπ και ένα παντελόνι από την The Row, ένα λευκό πουκάμισο- φόρεμα Alaïa είτε ένα μαύρο μίνι φόρεμα Givenchy, η Jennifer Lawrence επιλέγει πάντα τους πιο ουδέτερους τόνους για να λάμψει στο κόκκινο χαλί. Αν κάνουμε μια καταμέτρηση, μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι οι στυλιστικές επιλογές της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού είναι πάντα σε αυτό το μοτίβο. Η Jennifer Lawrence λατρεύει να εντυπωσιάζει με λευκό, μαύρο ή γκρι και αυτή τη φορά το έκανε όχι μία, αλλά δύο φορές το ίδιο βράδυ, με αυτά τα απίστευτα λευκά φορέματα.

Στην πρεμιέρα της τελευταίας της ρομαντικής κομεντί στη Νέα Υόρκη, “No Hard Feelings”, η ηθοποιός φόρεσε ένα ιβουάρ φόρεμα από τη συλλογή του Dior Pre Fall 2023, το οποίο παρουσιάστηκε στην πασαρέλα στη Βομβάη της Ινδίας νωρίτερα φέτος.

Photo by James Devaney/GC Images

Για να ενισχύσει την εμφάνιση, φόρεσε κοσμήματα από κίτρινο χρυσό και διαμάντια από την Tabayer, μαζί με χρυσά δερμάτινα πέδιλα με λουράκι και ασορτί clutch, σχεδιασμένα και τα δύο από τον Manolo Blahnik.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Mizrahi (@sweetbabyjamie)

Ωστόσο, στο after party (και προς έκπληξη των παπαράτσι και των καλεσμένων) η Lawrence επέλεξε μια άλλη ολόλευκη εμφάνιση: ένα μίνι bodycon φόρεμα από την Proenza Schouler, με μια στρώση από διάφανο τούλι. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το look με τα ίδια παπούτσια και τσάντα από την προηγούμενη εκδήλωση.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below