H λέξη γοητεία είναι συνώνυμη με την Jennifer Lopez. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο μια εμφάνιση απλά δεν είναι αρκετή για ένα βράδυ και το απέδειξε ακόμα μια φορά στα 77α βραβεία Golden Globes, όταν άλλαξε από τo oγκώδες Valentino φόρεμά της, για να φορέσει κάτι αρκετά πιο ανάλαφρο.

Η 50χρονη ηθοποιός έφτασε στο πάρτι φορώντας ένα ιδαίτερο φόρεμα από έναν από τον Zuhair Murad.

Το λευκό look της περιελάμβανε ένα δαντελένιο μακρυμάνικο τοπ, μια διάφανη φούστα πάνω από ένα hot σορτσάκι και φτερά στα μανίκια. Είχε επίσης χτενίσει τα μαλλιά της σε ένα updo με τις μακριές μπούκλες της, οι οποίες ξεκινούσαν από μια αλογοοουρά, να πλαισιώνουν το πρόσωπό της.

 

 

View this post on Instagram

CAA party…. #letsdance

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Ο συνοδός της, ο Alex Rodriguez, συνέχισε τη βραδιά με το μαύρο σμόκιν του, ως ένας κομψός σύντροφος για τη μέλλουσα γυναίκα του. Επίσης έγραψε ένα ειλικρινές μήνυμα στο Instagram όταν η J.Lo έχασε το βραβείο B’ Γυναικείου Ρόλου από τη Laura Dern:
“Jen, δεν χρειάζεται τρόπαιο, για έναν πραγματικό πρωταθλητή”. “Για εκατομμύρια νεαρές γυναίκες που σε έχουν παρακολουθήσει και έχουν εμπνευστεί για να κάνουν εκπληκτικά πράγματα στη ζωή τους, είσαι πρωταθλήτρια”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below