Το απόγευμα του Σαββάτου, η Jennifer Lopez έκανε μια μίνι φωτογράφιση στο σπίτι της, χαλαρή και υπέροχη με τα εσώρουχά της από την Intimissimi. Η J.Lo φορούσε ένα λευκό κορμάκι από δαντέλα κάτω από μια λευκή μεταξωτή ρόμπα που γλιστρούσε στον ώμο της. Είχε τα μαλλιά της κάτω σε απαλούς κυματισμούς και καθόταν στο κρεβάτι της που ήταν καλυμμένο με λευκά σεντόνια.

«#ThisIsMe… #SelfCare #HappyWeekend #TakingAMoment» έγραψε η λατίνα σταρ στην λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η Jennifer Lopez μιλάει συχνά για τη σχέση της με το σώμα της και φροντίζει να νιώθει σέξι παρά το γεγονός ότι βρίσκεται συνεχώς υπό τον έλεγχο του κοινού. Σε μια συνέντευξή της το 2018 μάλιστα είχε πει ότι στο ξεκίνημά της άκουσε από πολλούς ανθρώπους ότι θα έπρεπε να «χάσει μερικά κιλά».

Συνέχισε, «(Οι καμπύλες μου) δεν με ενόχλησαν καθόλου. Τελικά έφτασα στο σημείο να λέω: «Αυτή είμαι. Έχω αυτή τη σιλουέτα.» Όλοι με τους οποίους μεγάλωσα ήταν έτσι και ήταν όλοι όμορφοι για μένα».

«Η μαμά μου και η γιαγιά μου ήταν εκείνες που μου είπαν: «Έτσι είμαστε και αυτό είναι το όμορφο», είπε η Lopez. «Το να έχεις καμπύλες ή να μην έχεις 2 μέτρα ύψος δεν ήταν ποτέ κακό. Και έτσι, αργότερα, όταν εμφανίστηκα μπροστά στον κόσμο, δεν προσπαθούσα πραγματικά να στείλω ένα μήνυμα. Ήμουν απλώς ο εαυτός μου».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below