Η νέα σειρά παπουτσιών της Jennifer Lopez με την DSW μόλις λανσαρίστηκε. Τον περασμένο μήνα, ανακοινώθηκε ότι η JLo, συνεργαζόταν με το προσιτό brand για να δημιουργήσει μια αποκλειστική νέα σειρά μόδας, την J.Lo Jennifer Lopez. Η πρώτη κυκλοφορία υποδημάτων είναι τώρα διαθέσιμη και τα στυλ είναι τόσο glamorous όσο και η ίδια η J.Lo – από τα σέξι βραδινά και τα cool girl sneakers μέχρι τις καλοκαιρινές εσπαντρίγιες.

Η Lopez πρωταγωνιστεί φυσικά και στην καμπάνια για τη νέα συλλογή της. Στην πρώτη εικόνα, μέσα από το φακό του διδύμου Luigi και Iango, φοράει ένα λεοπάρ τζάκετ, με το αντίστοιχο hot pants και γόβες. Η εναρκτήρια συλλογή εμπνέεται από τις τρεις πιο οικείες πόλεις της Lopez – τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Μαϊάμι ενώ μια σειρά από τσάντες θα λανσαριστούν επίσης αργότερα μέσα στη σεζόν.

“Από την αρχή της καριέρας μου, ήθελα να τα κάνω όλα – μουσική, ταινίες και μόδα. Υπάρχουν τόσο πολλές πτυχές της καριέρας μου και αυτό θέλησα να φέρω στη συλλογή μου με τη DSW. Αυτή η συλλογή αντιπροσωπεύει τις πόλεις τις οποίες έχουν παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο ποια είμαι: τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Μαϊάμι “, ανέφερε η Lopez σε δελτίο τύπου.

“Φέρνουμε το street style που αντιπροσωπεύει τη Νέα Υόρκη, μια γοητεία παλιού Χόλιγουντ και μια ζωντάνια που έχει το Μαϊάμι. Σε αυτή τη συλλογή, ελπίζω οι άνθρωποι να μπορούν να βρουν πολλές πλευρές του εαυτού τους», πρόσθεσε. “Εμείς τα κορίτσια μπορούμε πραγματικά να τα κάνουμε όλα!”

Προς το παρόν, πάρε μια γεύση από τη συλλογή J.Lo Jennifer Lopez x DSW.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below