Oι flip-flops υπάρχουν από τόσο παλιά από όσο μπορούμε να θυμηθούμε κι ενώ για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα εξαφανίστηκαν από το προσκήνιο, το 2018, η Mary Kate και η Ashley Olsen, τις επανέφεραν.

Οι δίδυμες, οι οποίες απέχουν από τα social media και κάθε τους δημόσια εμφάνιση αποτελεί γεγονός, φωτογραφήθηκαν φορώντας από ένα ζευγάρι σαγιονάρες στην Wall Street Journal πριν από δύο χρόνια ανακοινώνοντας την έναρξη της ανδρικής σειράς του brand τους, The Row. Λίγους μήνες αργότερα, οι street stylers στην Κοπεγχάγη φορούσαν σαγιονάρες με φορέματα Ganni κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας. Αναπόφευκτα λίγο αργότερα σχεδιαστές όπως ο Gianvito Rossi κυκλοφόρησαν τις δικές τους high- end εκδοχές. Και στη συνέχεια φυσικά, ακολούθησαν όλοι: οι Tibi, Balenciaga και Simon Miller.

Και τώρα η Jennifer Lopez φόρεσε σαγιονάρες στο Μαϊάμι. Αυτό μπορεί να μην ακούγεται πολύ περίεργο δεδομένου ότι το Μαϊάμι είναι ουσιαστικά μια μεγάλη παραλία και οι σαγιονάρες βασικό κομμάτι του beachwear. Όμως η Lopez δεν φορούσε απλά ένα ζευγάρι Havaianas. Τις φορούσε σε συνδυασμό με αξεσουάρ Chanel αξίας χιλιάδων ευρώ, καθιστώντας οποιοδήποτε άλλο high/low fashion συνδυασμό, απλά καταδικασμένο.

Δες παρακάτω το look της:

Splash News
Splash News

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below