Όταν η πρώτη σου εμφάνιση στην πασαρέλα είναι για το άνοιγμα του σόου του Calvin Klein, είναι φυσικό η πρώτη σου capsule συλλογή να είναι μια συνεργασία με τον Karl Lagerfeld. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει όταν είσαι η Kaia Gerber -μια μίνι Cindy Crawford.
Το 16χρονο μοντέλο δημιουργεί μια συλλογή ενδυμάτων και αξεσουάρ με τον σχεδιαστή της Chanel που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο στα καταστήματα του Karl Lagerfeld και στο Karl.com. Σύμφωνα με το WWD , η συλλογή Karl x Kaia θα συνδυάζει την “Parisian chic αισθητική του Lagerfeld και το casual West Coast στυλ της Gerber.” Περισσότερες λεπτομέρειες για την επερχόμενη συνεργασία τους δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές πέραν του ότι η γαλλική κομψότητα θα επηρεάζει τα βραδινά, ενώ το Καλιφορνέζικο στυλ τα πρωινά ρούχα.
Το WWD αναφέρει ότι ήταν η ιδέα του Karl να συνεργαστεί με την Kaia. Η Gerber έκλεισε τον πρώτο της μήνα μόδας ανοίγοντας το σόου του Lagerfeld για τη Chanel στο Παρίσι και επανεμφανίστηκε στην πασαρέλα του Chanel Métiers d’Art τον Δεκέμβριο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below