Το Instagram μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για να κατανοήσουμε ποιο ρούχο και αξεσουάρ είναι δημοφιλές την κάθε χρονική στιγμή και ποιες είναι οι τάσεις που προσελκύουν το κοινό του. Και αν έχουμε διαπιστώσει κάτι μέσω του feed μας για αυτό το καλοκαίρι είναι ότι τα φορέματα της δεκαετίας του ’90 απολαμβάνουν μια μεγάλη στιγμή.

 

View this post on Instagram

Yellow brick road to nowhere 🌞 @ascenolondon *gift

A post shared by Lucy Williams (@lucywilliams02) on

Χαρακτηρίζονται από το κόψιμό τους που αγκαλιάζει το σώμα όπως και τις τιράντες, ενώ βασίζεται ξεκάθαρα στα μινιμαλιστικά στυλ που κυριαρχούσαν στη δεκαετία του ’90. Είναι επίσης μία από αυτές τις τάσεις που ισορροπούν ανάμεσα στο βραδινό και το casual, παράγοντας που μπορεί να καθοριστεί τόσο από το ύφασμα όσο και από τον τρόπο με τον οποίο το συνδυάζουμε.

Οι φετινές εκδοχές του έρχονται είτε σε υφάσματα από βαμβάκι και λινό είτε σε μεταξωτά σατέν, αλλά το σημαντικό είναι ότι και τα δύο μπορούν εύκολα να γειωθούν με chunky σανδάλια ή να αναβαθμιστούν με strappy πέδιλα.

Επομένως, εάν θέλεις να προσθέσεις μια δόση γοητείας από τη δεκαετία του ’90 στην καλοκαιρινή σου ντουλάπα, δες και ψώνισε την τάση μέσα από τις αγαπημένες μας επιλογές:

COS
Asceno
Mes Demoiselles

 

RIXO

 

H&M
Reformation

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below