Η Karlie Kloss ξαναπαντρεύτηκε και αυτή τη φορά με δημιουργία του Jonathan Simkhai. Το μοντέλο και ο οικοδέσποινα του “Project Runway” επέλεξε ένα φόρεμα από δαντέλα με την υπογραφή του σχεδιαστή για τη δεύτερη γαμήλια τελετή που πραγματοποίησαν εκείνη και ο σύζυγός της Josh Kushner το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ουαϊόμινγκ.

View this post on Instagram

My cowboy 🖤

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Στο γάμο παρευρέθηκαν μέλη των οικογενειών τους και φίλοι όπως οι Derek Blasberg, Katy Perry, Orlando Bloom, Mila Kunis και Diane von Furstenberg μεταξύ άλλων.

Ο γάμος είχε Western θέμα, με τους άνδρες να φορούν καουμπόικα καπέλα και μπαντάνες αντί για το παραδοσιακό σμόκιν. Η Κloss μοιράστηκε μέσω Instagram στιγμές από την τελετή με τη λεζάντα “Party on the prairie.”

View this post on Instagram

Party on the prairie 🤠

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Τον Οκτώβριο του 2018, το ζευγάρι πραγματοποίησε μια τελετή στενού κύκλου στη Νέα Υόρκη, όπου η Kloss φορούσε μια νυφική δημιουργία του οίκου Dior. Η Kloss είχε μοιραστεί μια φωτογραφία από το γάμο της στο Instagram, στην οποία σχολίασε η νύφη της, Ivanka Trump, λέγοντας: “Νιώθω ευλογημένη που σε έχω σαν αδελφή Karlie και ανυπομονώ γαι τις ευτυχισμένες αναμνήσεις που θα δημιουργήσουμε μαζί σαν οικογένεια!”

View this post on Instagram

10.18.2018 ❤️

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Κι ενώ δεν είναι σαφές εάν η Trump και ο σύζυγός της, Jared Kushner παρευρέθηκαν την τελετή του Ουαϊόμινγκ, εκείνη ανέβασε ένα story στο Instagram της σε ένα παρόμοιο σκηνικό: