H Kate Moss ανακοίνωσε τo ντεμπούτο του νέου brand ομορφιάς και ευεξίας της, Cosmoss, με ένα βίντεο στο οποίο κολυμπά χωρίς μαγιό.  Αλλά για το επίσημο λανσάρισμα της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε στο βρετανικό κατάστημα Harrods, το πρώην σουπερμόντελ παρέμεινε με ρούχα και φόρεσε ένα ροζ φόρεμα με μανίκια καμπάνα, σούρες στο μπούστο και μια V-λαιμόκοψη που της έδινε μποέμ γοητεία.

Για να ενισχύσει περισσότερο αυτό το bohemian ύφος, φόρεσε μια πληθώρα κοσμημάτων στοιβαγμένα γύρω από το λαιμό, τους καρπούς της και τα δάχτυλά της από διάφορα μέταλλα, πολλά εκ των οποίων ήταν διακοσμημένα με διάφορους κρυστάλλους.

Getty Images

Κρατούσε μια μίνι τσάντα με μαύρη και χρυσή αλυσίδα και κάτω από το μακρύ στρίφωμα του φορέματός της, αποκαλύπτονταν ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες δερμάτινες μπότες.

Φυσικά, η Kate Moss είναι η αγαπημένη του εμβληματικού boho στυλ της δεκαετίας του ’90, οπότε είναι λογικό να προσέγγισε το νέο της επιχειρηματικό βήμα με το ίδιο ελεύθερο πνεύμα που καθόρισε την πρώιμη καριέρα της. Ωστόσο, η επιχειρηματίας Kate Moss δεν φοράει κρόσσια ή μικροσκοπικά σορτς, αλλά πλούσια φορέματα και λεοπάρ μοτίβα – έτσι όπως την ξέρουμε και την αγαπάμε το 2022.

Getty Images

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below