Μία νέα μέρα, ένα νέο beauty brand από κάποια celebrity του Hollywood. Rihanna, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Jennifer Lopez, Selena Gomez, Lady Gaga, Halsey και πολλές, πολλές ακόμα διάσημες έχουν δημιουργήσει τις δικές τους εταιρίες, επιλέγοντας να εστιάσουν είτε στο μακιγιάζ, είτε στο skincare.

Η νεότερη προσθήκη στο celebrity beauty club πάντως μας προκάλεσε έκπληξη. Ο λόγος για την Kate Moss, η οποία σήμερα πραγματοποίησε τα εγκαίνια του brand της Cosmoss, το οποίο εστιάζει στην ομορφιά και την ευεξία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cosmoss (@cosmoss)

Προς το παρόν, διαθέτει έξι προϊόντα που έχουν «δημιουργηθεί με πολλή προσοχή με γνώμονα το wellbeing, χρησιμοποιώντας ισχυρά, φυσικά συστατικά. Κάθε τελετουργία ανοίγει μια πόρτα στην προσωπική ισορροπία, ηρεμία, αποκατάσταση και αγάπη». Δύο μείγματα τσαγιού, ένα αρωματικό mist, ένα αντιοξειδωτικό έλαιο, ένα προϊόν καθαρισμού για το πρόσωπο και μία κρέμα.

Όπως αναφέρει ένα από τα post του Cosmoss στο instagram «Το brand γεννήθηκε μέσα από το προσωπικό ταξίδι της Kate αντλώντας έμπνευση από το ταξίδι της προς την ισορροπία και την αναζωογόνηση. Σχεδιασμένα με γνώμονα την αυτοφροντίδα και την ευεξία, τα προϊόντα του brand έχουν δημιουργηθεί για να υποστηρίζουν τις καθημερινές τελετουργίες και να τονώνουν το σώμα, το μυαλό και την ψυχή». 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below