Η Katie Holmes δεν είναι μία από αυτές τις διασημότητες που θα δεις να φοράει κάτι μόνο για μία φορά. Αν της αρέσει ένα ρούχο και της ταιριάζει, θα τη δεις να το φοράει σε πολλές περιπτώσεις και με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά.

Τις τελευταίες εβδομάδες λοιπόν η τάση της για ανακύκλωση μετατοπίστηκε στην επιλογή των αξεσουάρ. Φοράει ξανά και ξανά μια πολύ κομψή τσάντα η οποία γίνεται σιγά σιγά ένα από τα αγαπημένα της στυλ. Η εν λόγω τσάντα; Μια δερμάτινη από την Métier London, ένα label αξεσουάρ που εστιάζει στα πολυτελή ταξιδιωτικά προϊόντα.

Η Holmes δεν μπορεί να σταματήσει να κρατάει την Perriand City τσάντα της, ένα στυλ αρκετά ευρύχωρο για να χωρέσει ένα λάπτοπ και αρκετά άλλα καθημερινά πράγματα. Μόλις χθες, η ηθοποιός εντοπίστηκε στη Νέας Υόρκη με τη νέα αγαπημένη της τσάντα σε συνδυασμό με μια πλισέ δερμάτινη φούστα, ένα σκούρο μπλε cardigan και ένα ζευγάρι mules.

Προχθές με ένα τζιν, μυτερές μπότες και μάλλινο παλτό ενώ προηγουμένως έχει εμφανιστεί με στους δρόμους του Μανχάτταν κρατώντας την φορεμένη με πολλά και διαφορετικά σύνολα. Δες παρακάτω μερικά που ξεχωρίσαμε:

 

Splash News

Splash News
Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below