Όταν η Katie Holmes εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας μια ζακέτα πάνω από το αντίστοιχο πλεκτό σουτιέν τον Αύγουστο του 2019, η φωτογραφία της έκανε το γύρο του Internet καθιστώντας της κι επίσημα μια influencer μόδας.

Έκτοτε η ηθοποιός συνέχισε τις επιτυχημένες εμφανίσεις οι οποίες χαρακτηρίζονται από διαχρονικότητα και την κομψότητα σε μια εποχή που οι αξίες αυτές εκτιμώνται πολύ περισσότερο από τις φευγαλέες «τάσεις». Κάθε φορά που η Holmes λοιπόν κάνει μια εμφάνιση, εμείς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή, γι ‘αυτό και παρατηρήσαμε φυσικά και την πρόσφατη επιλογή της να κρατήσει τη νέα δημοφιλή τσάντα, Chanel 19 στην Νέα Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

To νέο αυτό στυλ, δημιουργήθηκε ως φόρος τιμής στη Chanel 2.55 (η οποία κατασκευάστηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 1955), και πήρε το όνομά της από το έτος σχεδιασμού της, ενώ έχει την χαρακτηριστική καπιτονέ υφή του οίκου. Επιπλέον, η Chanel 19 είναι μια από τις τελευταίες τσάντες που έκαναν το ντεμπούτο τους υπό την δημιουργική κατεύθυνση του Karl Lagerfeld, αφού παρουσιάστηκε στην πασαρέλα της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 19 μόλις λίγες εβδομάδες μετά το θάνατό του.

Η Holmes επέλεξε τη δική της σε μαύρο και την συνδύασε με μια μπεζ καμπαρντίνα, ένα χαλαρό τζιν, ένα ανοιχρόχρωμο τοπ και μαύρες δερμάτινες μπότες από το βρετανικό label Dorateymur.

@splashnews.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below