Aπό τότε που την είδαμε για πρώτη φορά στο Dawson’s Creek, η Katie Holmes έχει εξελιχθεί από το κορίτσι της διπλανής πόρτας σε μια από τις πιο διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ.

Από τη στιγμή μάλιστα που πήρε διαζύγιο από τον Τom Cruise, έχει αποκτήσει μια νέα εμφάνιση, αντικαθιστώντας το προηγούμενο συντηρητικό και στυλιζαρισμένο look της με έναν πιο νεανικό συνδυασμό από θηλυκά φορέματα, ντένιμ και on-trend κομμάτια. Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της μάλιστα ήταν για ένα night out και είχε όλα τα απαραίτητα στοιχεία: ήταν διαχρονική, σοφιστικέ και φυσικά, cool.

To μαύρο μονοχρωματικό look της περιελάμβανε ένα off-the-shoulders τοπ από την Carolina Herrera, ένα κομψό παντελόνι σε ίσια γραμμή και μια κλασική μαύρη τσάντα. Το σύνολό της ήταν ήδη όμορφο, αλλά αυτό που το πήγε στο επόμενο επίπεδο ήταν τα παπούτσια της. Αντί να επιλέξει ένα ζευγάρι strappy πέδιλα που κυριάρχησαν στις τάσεις των τελευταίων σεζόν, η Holmes επέλεξε να φορέσει τα θηλυκά mules Hanna από τον Giuseppe Zanotti. Τα μαύρα σατέν mules της ήταν διακοσμημένα με έναν κομψό φιόγκο στα δάκτυλα των ποδιών, δίνοντας μια πινελιά πολυτέλειας ακόμα και στο πιο απλό σύνολο.

Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below