Η Κatie Holmes, μόλις μας έδωσε μια μεγάλη δόση εορταστικής έμπνευσης με ένα total black σύνολο με κολάν,  crop top κι ένα υπερμεγέθες σακάκι με δύο διαφορετικές υφές.
Το εκπληκτικό σε αυτό δεν είναι μόνο κομψό και σέξι χωρίς να είναι υπερβολικό, αλλά η στυλίστριά της Allison Bornstein μας δίνει και τις κατάλληλες λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς να αναπαράγουμε το look.

Επιπλέον περιλαμβάνει κομμάτια που πιθανότατα έχεις ήδη στη ντουλάπα σου.

Η δημοσίευση στο feed της έλεγε τα εξής: “Η Kate Holmes στο δείπνο Wardrobe.NYC στη Νέα Υόρκη. Αυτό είναι ένα υπέροχο παράδειγμα για μια εορταστική βραδινή εμφάνιση. Δείτε μερικές επιλογές σε χαμηλότερες τιμές και συμβουλές styling για το πώς να πετύχετε!”

Στη συνέχεια η Bornstein έγραψε: “Μου αρέσει η ιδέα ενός tuxedo blazer και η προσθήκη του κάνει επίσης το κολάν να δείχνει λιγότερο αθλητικό και πιο κομψό”. Το κλειδί όσον αφορά το τοπ είναι να βεβαιωθείτε ότι θα διαλέξετε ένα διαφορετικό ύφασμα από το κολάν. Όταν κάνετε μια μαύρη εμφάνιση, οι υφές είναι πολύ σημαντικές”, είπε, προσφέροντας και πιο οικονομικές εναλλακτικές στα κομμάτια.

“Μια κλασική μαύρη γόβα με το κολάν δίνει μια 80s αίσθηση αλλά μου αρέσει”, συνέχισε. “Δεν υπάρχει πλήρης εμφάνιση και χωρίς λίγο animal print. Στην περίπτωση αυτή επέλεξα μια τσάντα zebra επειδή το Wardrobe.NYC έχει ασπρόμαυρο περιβάλλον και ένιωθα ότι θα έδειχνε σωστό “.

Δες εδώ το Insta post με την killer εμφάνιση της Holmes:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below