Η Λαίδη Kitty Spencer μοιράστηκε ένα άλλο υπέροχο στιγμιότυπο στη σελίδα της στο Instagram. Το μοντέλο θέλησε να μοιραστεί με τους followers της το δώρο που επέλεξε για τη γιορτή του Πατέρα από τον οίκο κοσμημάτων Bvlgari, για τον οποίο είναι πρέσβειρα κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε το υπέροχο μεταξωτό outfit της. Φορούσε ένα χακί φόρεμα σε στυλ καμπαρντίνας με ένα κολακευτικό ανοιχτό γιακά.

“Είναι η Ημέρα του Πατέρα την Κυριακή – έχετε βρει το δώρο σας; Αυτό το ρολόι @bulgari είναι το τέλειο κομμάτι αφού μπορείτε να το φορέσετε κι εσείς!” έγραψε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη λαμπερή φωτογραφία της.

Η Kitty συνδύασε το πολυτελές ρολόι της με επιπλέον χρυσά κοσμήματα, χτένισε τα μαλλιά της σε κυματισμούς κι έκανε neutral, λαμπερό μακιγιάζ. Η 29χρονη, η οποία είναι κόρη του Charles Spencer και ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, μοιράστηκε πρόσφατα μια σειρά από εντυπωσιακές selfies- αφού έμεινε για ένα διάστημα εκτός των social media κατά τη διάρκεια του lockdown. Αυτή τη φορά πόζαρε στο μπάνιο του σπιτιού της με ένα σετ μεταξωτές πιτζάμες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below