Πολλά διάσημα πρόσωπα παρακολούθησαν τo show Métiers d’Art 2020 της Chanel – ή αλλιώς την επίδειξη Pre-Fall 2020 του οίκου – χθες στο Παρίσι, συμπεριλαμβανομένης της Penelope Cruz, της Lily-Rose Depp και της Margaret Qualley, αλλά μόνο μία φόρεσε σορτς με καλσόν και αυτή ήταν η Kristen Stewart.

Η Stewart παρακολούθησε την επίδειξη στο Le Grand Palais φορώντας ένα μαύρο πουκάμισο πάνω από ένα μικροσκοπικό σορτς με βολάν και ένα μαύρο ημιδιάφανο καλσόν. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι ankle boots και πολλαπλά layers από κολιέ (όλα Chanel, φυσικά). Ως μία από τις πρέσβειρες της Chanel, η ηθοποιός συνεργάζεται με τον γαλλικό οίκο από το 2013 και ανέπτυξε στενή σχέση με τον δημιουργό του, τον Karl Lagerfeld, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο.

Αυτή είναι η πρώτη επίδειξη Métiers d’Art για τη Chanel που σχεδιάστηκε αποκλειστικά από τον δεξί χέρι του Lagerfeld, Virginie Viard. Είναι επίσης η πρώτη φορά που παρουσιάστηκε στο Παρίσι- την πατρίδα της Chanel- από το 2016, καθώς η πλειοψηφία των προηγούμενων εκδηλώσεων για τις pre-collection λάμβαναν χώρα σε μακρινές τοποθεσίες, όπως το Εδιμβούργο, το Αμβούργο, τη Σαγκάη, τη Ρώμη ακόμη και το Ντάλας.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below