Οι οπαδοί της βασιλικής μόδας έχουν κακομάθει τον τελευταίο καιρό. Πρώτα, ήταν η περιοδεία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Αφρική, όπου η Δούκισσα του Sussex υποστήριξε αρκετούς τοπικούς σχεδιαστές. Στη συνέχεια, ήρθε η αξέχαστη περιήγηση του Πριγκίπισσα William και της Kate Middleton στο Πακιστάν, η οποία είδε το ζευγάρι να βυθίζεται σε παραδοσιακές πακιστανικές αναζητήσεις. Τώρα, η Meghan Markle επιστρέφει στο Λονδίνο, και φυσικά φέρνει μαζί της μια άλλη μεγάλη εμφάνιση.

Για την Τελετή Έναρξης του One Young World στο Royal Albert Hall, η Markle φόρεσε το Babatt Maxwell φόρεμα της Aritzia, το οποίο κόστιζε λιγότερο από 50 δολάρια, αλλά δυστυχώς έχει ήδη εξαντληθεί. Το συγκεκριμένο ρούχο μάλιστα το είχε φορέσει ξανά για μια επίσκεψη στο Birkenhead τον Ιανουάριο του 2018, όταν ήταν έγκυος με τον Archie.

Και αυτή τη φορά όπως και την προηγούμενη έδειχνε πανέμορφη φορώντας το. Το συνδύασε με ένα ζευγάρι σουέτ γόβες σε σκούρο μπλε, είχε τα μαλλιά της χτενισμένα σε κυματισμούς και κράτησε το μακιγιάζ της φυσικό.

Getty Images
Babaton Maxwell Dress Thigh-high-slit midi dress, Aritzia

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below