O οίκος Dior παρουσίασε νέες εικόνες και βίντεο της καμπάνιας του για τη συλλογή Cruise 2021 του γαλλικού οίκου, η οποία αποτίμησε φόρο τιμής στον πλούτο της Απουλίας της Ιταλίας. Η συλλογή, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2020, στο Pizza del Duomo στο Λέτσε, συνεχίζει το αφιέρωμα της καλλιτεχνικής διευθύντριας Maria Grazia Chiuri στην κουλτούρα και την κοινότητα, και αυτή τη φορά, με λίγο μαγικό ρεαλισμό.

Οι εικόνες της καμπάνιας, οι οποίες φωτογραφήθηκαν από το φακό του καλλιτέχνη Lean Lui με έδρα το Χονγκ Κονγκ, καταγράφουν τη μαγεία και τη δύναμη των αρχαίων τελετών που διαιωνίζονται μέχρι σήμερα.

Γυρισμένο με φόντο ένα τοπίο του Λέτσε, το Savoire-faire του Dior γιορτάζεται με ντελικάτα φορέματα από πολύτιμες δαντέλες, μακριές φούστες εμπνευσμένες από παραδοσιακά ιταλικά φορέματα και κορσέδες ως εμβλήματα της επαναπροσδιορισμένης θηλυκότητας.

Ενώ το βίντεο της καμπάνιας παρουσιάζει τη συλλογή μόδας σε θολά, ηλιόλουστα τοπία, συνοδευόμενη από μια παράσταση Ταραντέλα Πίτσικα, μια απελευθερωτική και μαγευτική τελετή σύμφωνα με την οποία το δάγκωμα μιας αράχνης οδηγεί σε ένα θεραπευτικό τραγούδι και χορό.

Αναπαριστώντας νεράιδες που έρχονται από τα μυστηριώδη βάθη του δάσους, η τελευταία καμπάνια Dior Cruise είναι μια ιστορία μόδας που μεταβιβάστηκε από γενιά σε γενιά. Τα διάτρητα δερμάτινα κομμάτια αξίζουν επίσης ιδιαίτερη προσοχή – από τους  κορσέδες και τις τσάντες έως τα παπούτσια.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below