Penelope Cruz και Chanel. Yπάρχει καλύτερο ντουέτο από αυτό; Η γέννηση αυτής της ισχυρής συμμαχίας στη βιομηχανία της μόδας το 2018, εξασφάλισε μόνο την αρχή πολλών θεαματικών εμφανίσεων που θα έκαναν μαζί, καθιστώντας την ηθοποιό μια από τις κύριες αναφορές στυλ στον κόσμο.

Για να παρευρεθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, η Penélope Cruz, φόρεσε ένα total look του γαλλικού οίκουl όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά αυτή τη φορά με μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια. Το τζιν που επέλεξε φαίνεται να αποτίει φόρο τιμής στην τσάντα 2,55, το πιο εμβληματικό και πολυπόθητο μοντέλο της Chanel. Η ηθοποιός επέλεξε ένα mom jeans με τo κλασικό καπιτονέ μοτίβο σε σκούρο γκρι χρώμα, ένα σχέδιο μέσα από τη συλλογή Φθινόπωρο-χειμώνας 2022 και το συνδύασε με τον απλούστερο, αλλά και πιο κομψό τρόπο: με μαύρο cropped πουκάμισο και peep toe πέδιλα.

Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με δύο φαρδιά βραχιόλια με επίσης καπιτονέ φινίρισμα και ένα κολιέ που θύμιζε τις συλλογές της δεκαετίας του 1980 που σχεδίασε ο Karl Lagerfeld, στο οποίο μπορεί να διαβαστεί η λέξη Chanel. Όσον αφορά το beauty look της, η ηθοποιός επέλεξε μια απλή σύνθεση nude τόνων με ροζ χείλη.

SplashNews.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below