Όποια και αν είναι η γνώμη σου για τις μίνι τσάντες, το σίγουρο είναι ότι δεν θα σταματήσεις να τις βλέπεις πολύ σύντομα. Δημιουργοί και trendetters ερωτεύτηκαν το στυλ και το έκαναν το απόλυτο αξεσουάρ στις πασαρέλες, τα κόκκινα χαλιά και τους δρόμους. Χωρίς να ξεχνάμε και τα κοινωνικά δίκτυα.

Αυτή τη σεζόν, η Dior αποκάλυψε ποιο θα είναι το επόμενο μικροσκοπικό αξεσουάρ: μια μίνι έκδοση της μπεστ σέλερ του, Book Tote Dior.

Διατηρώντας την ίδια σιλουέτα και το κέντημα του αρχικού μοντέλου, η νέα Mini Book Tote διαθέτει χερούλια που συνδέονται απευθείας με το σώμα της τσάντας, δίνοντάς της μια ενδιαφέρουσα δισδιάστατη αίσθηση που της προσθέτει επιπλέον γοητεία. Παρά τις μικρές αναλογίες της είναι αρκετά ευρύχωρη για να μεταφέρει είδη πρώτης ανάγκης: τηλέφωνο, πορτοφόλι, κλειδιά, μακιγιάζ, AirPods ή ακόμα και μικρά σνακ (επειδή δεν ξέρεις ποτέ πότε μπορεί να χρειαστείς λίγη ζάχαρη).

Dior.it

Μικρή σε μέγεθος αλλά μεγάλη στην παρουσία της, η Mini Book Tote έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές πολλών διάσημων οπαδών, συμπεριλαμβανομένης της πάντα υπέροχης Rihanna, με την οποία φωτογραφήθηκε πρόσφατα, αλλά και της Angelababy, της Tessa Thompson ή της Laetitia Casta. Αναμφίβολα θα δούμε πολλές ακόμη εμφανίσεις αυτού του μοντέρνου αξεσουάρ τους επόμενους μήνες.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below