Τη Δευτέρα, η Rooney Mara και η Claire Foy πόζαραν στο κόκκινο χαλί για μια εκδήλωση για την επερχόμενη ταινία τους, “Women Talking”. Ο ενδυματολογικός κώδικας στο Lincoln Center φαινόταν να είναι η κομψή απλότητα. Αν και τα φορέματά τους είχαν έντονες διαφορές, και οι δύο ηθοποιοί άφησαν τις καθαρές γραμμές να μιλήσουν από μόνες τους.

Η Μara φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο με τιράντες και χαμηλό ντεκολτέ, με φούστα που κατέληγε σε έντονα βολάν. Είχε τα μαλλιά της μαζεμένα σε κότσο και κράτησε το μακιγιάζ της πολύ φυσικό, με ένα απαλό ροζ κραγιόν. Το φόρεμα της Foy ήταν έντονο κόκκινο με τετράγωνo ντεκολτέ, λεπτές τιράντες  και κοψίματα κατά μήκος της μέσης. Τελείωνε ακριβώς πάνω από τους αστραγάλους της, αποκαλύπτοντας τα strappy σανδάλια της σε ασορτί κατακόκκινο. Άφησε κάτω τα ίσια μαλλιά της και φόρεσε ένα κραγιόν στην ίδια κόκκινη απόχρωση.

Getty Images

Η ταινία “Women Talking” είναι σκηνοθετημένη από τη Sarah Polley και βασίζεται σε ένα ομώνυμο μυθιστόρημα της Καναδής συγγραφέα Miriam Toews. Η ιστορία επικεντρώνεται σε μια ομάδα γυναικών που ζουν σε μια απομονωμένη θρησκευτική κοινότητα που συγκεντρώνονται για να συζητήσουν τη σεξουαλική επίθεση που διαπράττουν οι άνδρες στον κόσμο τους. Το τρέιλερ κυκλοφόρησε πριν από την εκδήλωση και η ταινία έχει ήδη μεγάλες πιθανότητες για Όσκαρ.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below