Έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες από την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του The Crown και ήδη οι θαυμαστές της σειράς σκέφτονται τον επόμενο. Οι πρώτες πληροφορίες μάλιστα για το τι θα δούμε στην τέταρτη σεζόν έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν και ένα από αυτά που μας προκαλεί ενδιαφέρον είναι η επανεμφάνιση της Claire Foy. Η ηθοποιός ενσάρκωσε τη βασίλισσα Ελισάβετ στις δύο πρώτες χρονιάς της αγαπημένης σειράς δίνοντας τη σκυτάλη στην Olivia Colman. H εισβολή της στα νέα επεισόδια δεν σημαίνει φυσικά ότι θα αντικαταστήσει την βραβευμένη με Όσκαρ συνάδελφό της.

Η Foy έκανε γυρίσματα στις 20 Νοεμβρίου για μία flashback σκηνή της σειράς. Βέβαια η παρουσία της ήταν αισθητή και κατά τη διάρκεια της τρίτης σεζόν μέσα από φωτογραφίες αλλά αυτή τη φορά θα την δούμε να παίζει ρόλο στην εξιστόρηση.

O σεναριογράφος Peter Morgan αναζήτησε νέους ηθοποιούς για την τρίτη σεζόν καθώς οι χαρακτήρες μεγάλωναν πιο γρήγορα από τους πρωταγωνιστές. “Όταν φτάσαμε στο 1963-64 ήταν το όριο που μπορούσαμε να φτάσουμε με την Claire Foy χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε αστεία πράγματα στο make up για να την κάνουμε να δείχνει μεγαλύτερη” εξηγεί. “Δεν μπορεί να αλλάξει το γεγονός ότι είναι τόσο νέα”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below