Η τρίτη σεζόν της σειράς The Crown έκανε πρεμιέρα στο Netflix μόλις προχθές 17 Νοεμβρίου όμως τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό. Όλα όσα γνωρίζουμε ήδη για την επόμενη -πολύ δυνατή- σεζόν της σειράς αναφέρονται παρακάτω και ναι, επιτέλους κάνει την εμφάνισή της η Πριγκίπισσα Diana:

Τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2019. Αυτή την πληροφορία την έδωσε η Olivia Colman κατά τη διάρκεια της τελετής των Όσκαρ 2019, ενώ σύμφωνα με μια ανώνυμη πηγή η οποία βρίσκεται μέσα στην παραγωγή της σειράς αποκάλυψε πως θα διαρκέσουν μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2020.

Το cast των βασικών ηθοποιών θα είναι το ίδιο, δηλαδή οι: Olivia Colman, Tobias Menzies, Helena Bonham Carter και Ben Daniels θα συνεχίσουν να παίζουν τους ρόλους Βασίλισσα Ελισάβετ, Πρίγκιπας Φίλιππος, Πριγκίπισσα Μαργαρίτα και Anthony Armstrong-Jones καθώς η παραγωγή έχει αποφασίσει να διατηρεί τους συγκεκριμένους ρόλους για δυο σεζόν, όπως έκανε και στους κύκλους 1 & 2.

Η Πριγκίπισσα Diana θα κάνει επιτέλους την πρώτη της εμφάνιση. Μέχρι πρόσφατα όλοι πίστευαν πως η Diana θα εμφανιστεί στην τρίτη σεζόν όμως το ντεμπούτο της ως Lady Di θα το κάνει η ηθοποιός Emma Corrin στον τέταρτο κύκλο του Στέμματος. Η ίδια η Corrin είπε ότι η Diana ήταν icon και η επίδρασή της στο κόσμο ήταν τεράστια. Όμως και ο δημιουργός της σειράς Peter Morgan στήριξε την νέα ηθοποιό λέγοντας πως είναι εξαιρετικά ταλαντούχα και έχει ενσαρκώσει άψογα το ρόλο της Diana Spencer.

H Gillian Anderson επιβεβαιώθηκε ότι θα υποδυθεί την Margaret Thatcher. Στις 20 Ιανουαρίου 2019 ανακοινώθηκε ότι τον ρόλο της “Σιδηράς Κυρίας” θα υποδυθεί η Gillian Anderson στην οποία και θα επικεντρωθεί ολόκληρος ο τέταρτος κύκλος της σειράς όπως ο τρίτος είχε κάνει focus στον Πρωθυπουργό Harold Wilson. H ηθοποιός έχει πει σχετικά με την Πρωθυπουργό που θα υποδυθεί ότι ήταν μια γυναίκα η οποία καλώς ή κακώς σηματοδότησε μια ολόκληρη εποχή και θα ήθελε να εμβαθύνει μέσα της.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος έχει πολύ μεγαλύτερο ρόλο σε αυτόν τον κύκλο από ότι στον προηγούμενο. Ο Josh O’Connor ανακοινώθηκε ότι θα ενσαρκώσει τον Κάρολο τον Ιούλιο του 2018 και όπως είχε ανακοινώσει τότε ο ηθοποιός η σειρά θα δείξει μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές του διαδόχου του θρόνου και της ιστορίας της Βρετανίας, ενώ δήλωνε πολύ ενθουσιασμένος που θα τον υποδυθεί.

Η τέταρτη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα το 2020. Ας θυμηθούμε ότι ο πρώτος κύκλος έκανε πρεμιέρα το 2016, ο δεύτερος το 2017, ο τρίτος μόλις προχθές, στα τέλη του 2019 και ιστορικά μιλώντας πλέον η κάθε σεζόν κάνει πρεμιέρα στο τέλος κάθε έτους, επομένως θα περιμένουμε την τέταρτη στα τέλη του 2020.

Θα υπάρχουν το λιγότερο άλλες δυο σεζόν. Ουσιαστικά η αρχική ιδέα ήταν να γυριστούν έξι σεζόν, οι οποίες θα καλύπτουν το χρονικό διάστημα 60 ετών δηλαδή οκτώ με δέκα χρόνια ανά σεζόν και η παραγωγή να κρατήσει οκτώ με δέκα χρόνια> Σύμφωνα με αυτούς τους υπολογισμούς η τελευταία σεζόν θα προβληθεί το 2026 πράγμα που σημαίνει ότι θα δούμε άλλο ένα full cast στους τέσσερις βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Έχουν ήδη διαρρεύσει φωτογραφίες του Καρόλου και της Diana από τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν, καθώς και της Margaret Thatcher και πήραμε μια ιδέα από το άψογο στυλ που διαθέτουν όλοι τους μέσα στην δεκαετία της απόλυτης υπερβολής, τα τόσο μα τόσο παρεξηγημένα 80s.

Τέλος, ο τέταρτος κύκλος θα είναι λιγότερο “ιστορικός” από τον τρίτο ο οποίος ομολογουμένως είχε πάρα πολλά ιστορικά περιστατικά, ή μάλλον καλύτερα θα λέγαμε ότι εστίασε κυρίως σε αυτά.

 

 

 

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below