Η Sarah Jessica Parker ήταν μία από τις βασικές ομιλήτριες στο US 2023 Book Show στη Νέα Υόρκη και για την εμφάνισή της φαίνεται πως εμπνεύστηκε για ακόμα μια φορά από το alter-ego της, την Carrie Bradshaw.

Φορούσε ένα τζιν παντελόνι με γυρισμένο ρεβέρ κι ένα γκρι μακρυμάνικο τοπ με λαιμόκοψη σε σχήμα V. Πρόσθεσε επιπλέον χαρακτήρα σε αυτό το διακριτικό σύνολο προσθέτωντας μια καρφίτσα ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνιση με το αγαπημένο στυλ παπουτσιών της: ένα ζευγάρι Mary Janes με τριπλό λουράκι. Χωρίς αμφιβολία, οι δερμάτινες γόβες με το τριπλό λουράκι πρόσθεσαν μια πινελιά πολυτέλειας στο ντύσιμο της και είμαστε σίγουρες ότι η Carrie Bradshaw θα ενέκρινε.

Splash News

Οι Mary Janes έκαναν μια μεγάλη επιστροφή τον περασμένο χρόνο, με μάρκες όπως The Row, Prada, Nodaleto και Miu Miu να κάνουν αυτά τα κοριτσίστικα παπούτσια αγαπημένα των διασημοτήτων και των πιο κομψών κοριτσιών παγκοσμίως. Η Zoë Kravitz και η Jennifer Lawrence λατρεύουν τα δερμάτινα φλατ, Ava της The Row, ενώ η Alexa Chung φόρεσε ένα ζευγάρι Prada Mary Janes με χοντρό τακούνι στα Βραβεία Μόδας 2022.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below