Δεν έχουμε φτάσει ακόμη στον χειμώνα και η Sarah Jessica Parker μας έχει ήδη βάλει σε σκέψεις για την άνοιξη που μας περιμένει το 2023. Και το να βλέπει κανείς τα επόμενα outfit που θα φορέσει στο δεύτερο μέρος του And Just Like That έχει γίνει μια σχεδόν εθιστική δραστηριότητα, αφού τα γυρίσματα της σειράς γίνονται στους δρόμους της Νέας Υόρκης και οι φωτογράφοι που περιφέρονται στην περιοχή δεν μπορούν να σταματήσουν να ακολουθούν τα βήματά της. Και ούτε εμείς.

Αφού είδαμε τη Sarah Jessica Parker να φορά ξανά το νυφικό της Vivienne Westwood με το οποίο η Carrie Bradshaw δεν παντρεύτηκε τον Mr Big, τώρα ήρθε η στιγμή να μας δείξει με τη λευκή ολόσωμη φόρμα της ότι το boho trend θα συνεχίσει να είναι δημοφιλές και του χρόνου. Και το καλύτερο; Τη φόρεσε με ένα ζευγάρι παπούτσια peep toe πλατφόρμες, ένα στυλ που έχει κερδίσει τόσο επικριτές όσο και θαυμαστές.

Πώς να φορέσετε μια flare oλόσωμη φόρμα με peep toe γόβες σύμφωνα με τη Sarah Jessica Parker

Από την αρχή αυτού του 2022, η επιστροφή του boho στυλ  παρατηρήθηκε στις πασαρέλες και οι διασημότητες το είχαν ήδη προβλέψει. Με τη Sienna Miller ως εξαιρετική αναφορά, τα φορέματα με paisley μοτίβα, τα γιλέκα σε στιλ γουέστερν και οι σουέντ μπότες με κρόσσια έγιναν για άλλη μια φορά η εμμονή των οπαδών αυτής της τάσης, που επίσης αγαπούν οι δίδυμες Olsen.

Τώρα είναι η σειρά της Sarah Jessica Parker να το επιβεβαιώσει με μια μακρυμάνικη λευκή βαμβακερή φόρμα με κεντημένες λεπτομέρειες και flare παντελόνι. Για να προσθέσει μια εντελώς κομψή πινελιά, όσον αφορά τα αξεσουάρ, επέλεξε μια τσάντα στο πράσινο της μέντας, ένα καπέλο σε στυλ bow-tie, ασπρόμαυρα δαχτυλίδια κοκτέιλ και μια διαμαντένια καρφίτσα.

 

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below