Είτε σε ένα red carpet γεγονός είτε μέσα στην άνεση του σπιτιού της, η Rosie Huntington-Whiteley δεν παύει ποτέ να ντύνεται με στυλ. Και για να το αποδείξει, αυτή την εβδομάδα, μοιράστηκε με τους 11,1 εκατομμύρια followers της στο Instagram, μια εικόνα από τη ζωή της στο σπίτι, φορώντας loungewear και διαβάζοντας. Και όπως ήταν αναμενόμενο, διαπιστώσαμε ότι η stay-at-home εμφάνισή της είναι τόσο κομψή όσο και τα καθημερινά ρούχα της.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής στο σπίτι, η Rosie επέλεξε να φορέσει ένα κομψό μεταξωτό πουκάμισο Michael Lo Sordo (με πολλά κουμπιά ανοιχτά για να προσθέσει την χαλαρή αίσθηση) και το συνδύασε με ένα chunky κολιέ από χρυσή αλυσίδα. Μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα messy bun και απέφυγε εντελώς το μακιγιάζ.

Αν λοιπόν ψάχνεις κι εσύ κάτι λίγο πιο έξυπνο από ένα hoodie για να φορέσεις στο σπίτι (αλλά κάτι εξίσου άνετο), τότε ένα μεταξωτό πουκάμισο τύπου pajama όπως της Rosie είναι η τέλεια επιλογή. Plus: είναι κατάλληλο για όλα: από επαγγελματικά zoom calls μέχρι διαδικτυακά ποτά με τους φίλους σου.

View this post on Instagram

#stayathome

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below